Sammen med Match-Online inviterer FEKO til EJERSKIFTEDAG

Går du i overvejelser om din virksomheds fremtid? Overvejer du, hvor meget din virksomhed er værd? Overvejer du, hvordan du skal gribe et ejerskifte an?

Tilmeld dig EJERSKIFTEDAGEN og få svar på dine spørgsmål.

Temaerne for dagen er:

  • Hvad er min virksomhed værd?
  • Hvad kan jeg gøre for at øge værdien?
  • Hvordan sælger jeg min virksomhed bedst muligt?

På dette 3-timers event gennemgår vi grundlaget for en virksomhedsvurdering, og de faktorer der skaber en virksomheds værdi. En sælgers forventninger til prisen for en virksomhed, rammer ikke altid købers investeringsvilje. Derfor er netop viden om, hvad der skaber værdi væsentlig, og vi deler derfor ud af vores viden omkring de faktorer, som såvel sælger som køber ser værdi i. Vi gennemgår flere udvalgte SMV-handler og fortæller lidt om hvad der skabte succes for sælgeren.

Vi gennemgår nogle konkrete værktøjer som vi har udviklet for, at hjælpe sælgere og købere igennem processerne i et virksomhedssalg og øge virksomhedens værdi – både før og efter salget. Du får viden om, hvorledes du gør virksomheden klar til et salg, samt hvorledes du øger chancen for at kunne sælge virksomheden til den rette pris, og mindske din risiko efter/under salget.

EJERSKIFTEDAGEN henvender sig til ejere, ejerledere, topledelse samt bestyrelse.

 

 

}

Dato

28. februar 2018
14:00 – 17:00
Hvis du kommer kl. 13:00 får du en rundvisning af PP Møbler

Sted

PP Møbler (dem med Wegner stole)
Vestvej 45
3450 Allerød

Forplejning

Der serveres kaffe/the og brød

Pris

Arrangementet er gratis

N

Tilmelding

Tilmeld dig her